Тук има 449 383 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  1-стаен, Гърция, Кавала • 99 500 EUR • ID 25797606 — holmes.bg - [2]
17 Увеличи

Продава 1-стаен Гърция, КавалаID: 25797606

Виж на картата
99 500 EUR
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
  • Квадратура
  • 37 m2
  • Особености
  • Тухла, 25797606
Допълнителна информация:
'Комплекс Persephone'

Комплексът Persephone е нов проект, който ще бъде изграден само на 120 метра от златните пясъци на Скала Потамия в Тасос. Състои се от 11 жилища и съчетава традиционна архитектура с модерни удобства. Интериорът е проектиран така, че да създава приятно и функционално пространство за обитателите. Има и просторни балкони, където човек може да се наслади на безгрижни моменти с изглед към зелената част на комплекса. Отвън има растения от различни видове, както и елементи от дърво и камък, които спомагат за хармоничното вписване на комплекса в богатата природа на района. Намира се на една ръка разстояние от Golden Beach, най-известния плаж в района, с чисти и плитки води, идеален за семейства и деца. Покупката в комплекс Persephone предлага множество предимства, тъй като може да се използва както за лично ползване, така и за инвестиция Комплексът
включва:
5 апартамента на партерния етаж с площ от 36, 95 кв. м. до 37, 49 кв. м. , състоящи се от хол с кухненски бокс, 1 спалня и 1 баня.
5 апартамента на етаж със софита от 55, 45кв. м. до 56, 36кв. м. , състоящи се от дневна с кухненски бокс, 2 спални и 2 бани.
1 къща със софита от 72, 5 кв. м, състояща се от дневна с кухненски бокс, 2 спални и 2 бани.

After Sales Property Management
Домът се нуждае от поддръжка и почистване, за да запази стойността си. По време на вашето отсъствие можете да сте спокойни, че чрез нашата услуга за управление на имоти можем да покрием всяка нужда от поддръжка на вашия имот, като гарантираме, че те се извършват в съответствие с вашите инструкции.

Включва:
✔ Редовен оглед, надзор на имота
✔ Събиране на вашата поща
✔ Услуги по почистване и поддръжка (дом, градина и др. )
✔ Плащане на сметки (Обществени услуги, Данъчна служба)

PAY AS WE BUILD - интелигентен план за изплащане

Това е интелигентен погасителен план за клиентите - купувачи на жилища, построени от нашата компания. Купувачът-инвеститор купува с разсрочено изплащане, без банково посредничество, в зависимост от напредъка на строителните дейности. Вземете свое собствено новопостроено жилище лесно, без затруднение.

Скала Потамия се намира в източната част на Тасос и е една от най-популярните дестинации за почивка. Плажът Golden Beach, е един от най-известните плажове на острова, с фин, златист пясък, който се простира на около 3 км. Водите са плитки, чисти и тюркоазени, идеални за плуване и водни спортове.
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 15:10 на 24 юли, 2024 год. Обявата е посетена 58 пъти
Агенция:
Агенция REMAX CHOICE GREECE
REMAX CHOICE GREECE
Гърция, ПАРАЛИЯ ОФРИНИО, КАВАЛА

Офис телефони: 00302594031500
Телефон: 00302594031500

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: