Тук има 449 632 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  3-стаен, град София, Разсадника •  327 600 EUR • ID 59555267 — holmes.bg - [2]
17 Увеличи

Продава 3-стаен град София, РазсадникаID: 59555267

Виж на картата
327 600 EUR
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
  • Квадратура
  • 84 m2
  • Етаж
  • 5-ти
  • ГАЗ
  • НЕ
  • ТEЦ
  • ДА
  • Особености
  • Асансьор / С паркинг / Интернет връзка / Обзаведен / Видео наблюдение / Контрол на достъпа / Саниран / Панел, 59555267
Допълнителна информация:
Представяме Ви луксозно завършен по дизайнерски проект 3-стаен апартамент в широк център, находящ се в ж. к. Разсадника-Коньовица. Намира се на 5 минути от центъра на София. Жилището е позиционирано на 500м от метростанции 'Вардар' и 'Константин Величков', както и на пешеходно разстояние до всички линии на градския транспорт преминаващи през квартала. В непосредствена близост се намира обновен парк, няколко училища, детски градини и ясли, родилен дом, както и магазини, аптеки и други търговски обекти. Входът на блока е цялостно реновиран, както външно, така вътрешно. Подменена е ПВЦ дограма, поставена е нова метална врата с контрол на достъпа, видеонаблюдение, автоматично ЛЕД осветление на всеки етаж. Освен това, асансьорът е обновен и е с чип за достъп, ремонтирана е и площадката пред входа, както и пейките за отдих пред него. Пред блока има голям обособен паркинг за живущите в него, както и няколко обновени детски площадки с нови пейки. Жилището се продава със склад 4м2, който се намира на удобно място в мазето на входа, което е с подменена нова метална врата със секретно заключване.
Апартаментът е непреходен със следното практично разпределение: Голям коридор с порт манто и обособен шкаф за обувки с директен достъп до всички помещения, просторна всекидневна с излаз на тераса/ монтирани са ръчна винилова тента и инфрачервено отопление/, кухненски бокс, разположен в усвоена кухненска тераса с плот тип остров, с поръчкова маса за 6 души изработена от естествено дърво, родителска спалня с отделна обособена гардеробна, в която е изведена и скрита нова ВИК инсталация за бойлер със скрит монтаж, който е предвиден да захранва и банята и кухненската мивка, детска стая, баня и самостоятелна тоалетна. При последният ремонт на имота са подменени и ремонтирани Ел. инсталация, ВИК инсталация, вертикални щрангове и в кухнята и в банята. Жилището е направено с изключително внимание към детайла с цел повишаване на качеството на живот на обитателите му и създаване на усещане за топлина и уют. За тази цел за цялостното обновяване на апартамента са използвани най-висок клас материали като естествени дърво, камък, паркет и висок клас мазилки и латекс. Подовете на всекидневната, двете спални и гардеробната са завършени с естествен паркет, а коридорите, кухнята, банята и тоалетната са с висок клас фаянс и гранитогрес. Имотът се продава напълно оборудван с висок клас поръчкови мебели и електроуреди. Разполага със СОТ система, както и предварително положени оптични връзки за интернет. Целия таван на имота е изолиран, като във всекидневната има и декоративни куфари и фигури с вградено осветление, а кухнята е изградена като малка механа от естествено дърво и камък на стените и дървени греди и мазилка на таваните. Отоплението и охлаждането е осигурено, чрез Хиперинверторни Японски климатици от най-висок клас във всяка стая, общо 4 броя с предварително положени в стените тръбни разводки. Апартамента е вътрешен и топъл, а на всички външни стени има външна изолация, както и дограмата е изпълнена с най-високй клас 4 сезона прозорци, които допринасят за минимални ежемесечни разходи за ток. Апартаментът се продава в състоянието, в което се вижда на снимките, заедно с цялото обзавеждане и електро оборудване в него, напълно готов за новите си щастливи собственици. При сериозен интерес и за повече информация може да се обадите на посочения телефон.
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 18:14 на 18 октомври, 2024 год. Обявата е посетена 4 пъти
Агенция:
Агенция МИЛВА РИЪЛ ЕСТЕЙТ ООД
МИЛВА РИЪЛ ЕСТЕЙТ ООД
град София, гр. София, ж.к. Надежда-2

Офис телефони: 0894045060
Телефон: 0894045060

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: