Тук има 449 296 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  2-стаен, град София, Малинова долина • 94 990 EUR • ID 72627442 — holmes.bg - [2]
1 Увеличи

Продава 2-стаен град София, Малинова долинаID: 72627442

Виж на картата
94 990 EUR
Цената е с включено ДДС
Запиши имота в Бележника
  • Квадратура
  • 68 m2
  • ГАЗ
  • ДА
  • Особености
  • В строеж / Асансьор / С гараж / С паркинг / Контрол на достъпа / Тухла, 72627442
Допълнителна информация:
ЛУКСОЗНА СГРАДА!БЕЗ КОМИСИОН! ЦЕНА С ДДС! СУПЕР ИНВЕСТИЦИЯ И ИНВЕСТИТОР С ДОКАЗАНО ИМЕ НА ПАЗАРА!

ВОЛАНТИС БЪЛГАРИЯ е официален търговски представител на инвеститора. Чрез нас ще намерите актуална информация относно цени, срокове, материали и всичко останало, нужно за да вземете образовано решение.

АПАРАТМЕНТЪТ е ситуиран на партерния етаж от общо шест. Помещенията са изпълнени със слънчева светлина, което ще допринесе за комфорта на новите собственици. Имотът се състои от антре с място за порт манто, дневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и двор.

СГРАДАТА е съчетание от чудесна локация, ниски цени и висококачествено строителство! Подсигурете си нов семеен дом, който ви гарантира висок жизнен стандарт на разумна цена, спокойно и сигурно място. Уникално кътче, което с радост да наречете свой дом.

ЛОКАЦИЯТА е в бързоразвиващия се кв. Малинова долина, разположена на първа линия на до новоизградения булевард Проф. Живко Сталев. Имотът се намира в близост до Национална Спортна Академия, Зимен Дворец на спорта, висшите учебни заведения и места за забавления, които предлага Студентски град, с бърз достъп до бул. Симеоновско шосе, Околовръстен път, Климент Охридски и ул. Проф. д-р Иван Странски, на пешеходно разстояние до големи хранителни вериги Кауфланд и Фантастико, с лесен и бърз достъп до центъра на града.

МАТЕРИАЛИ: Всеки апартамент ще разполага с панорамни прозорци, двоен стъклопакет, немски петкамерен PVC профил. Сградата разполага с хидравлични асаньори. За отопление в сградата е предвидено конвективно двутръбно водно отопление посредством двуконтурни газови котли.

ИНВЕСТИТОРЪТ е с дългогодишен опит в жилищното строителство. Инвеститорът е известен със своето супер качество, да изпипва всичко до последния детайл. Компанията покрива цялостното изпълнение на проекта, от самото проектиране на сградата до въвеждането и в експлоатация. На лице са няколко завършени и въведени в експлоатация обекта, които можем да посетим, за да се убедите в качеството на изпълнение.

Референтен номер: 3091
За допълнителна информация и огледи, моля свържете се с нас на 0886 100 335 Волантис България
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 11:30 на 6 септември, 2024 год. Обявата е посетена 56 пъти
Брокер:
Христо Пенов

Личен телефон: 0886 100335

Още оферти от Христо Пенов:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция ВОЛАНТИС БЪЛГАРИЯ
ВОЛАНТИС БЪЛГАРИЯ
град София, бул. България 53, ет. 3, офис 27

Офис телефони: 0882 100 111
Телефон: 0886100335

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: