Тук има 449 296 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Къща, област Добрич, гр. Каварна • при запитване • ID 72832710 — holmes.bg - [2]
17 Увеличи

Продава Къща област Добрич, гр. КаварнаID: 72832710

Виж на картата
при запитване
Запиши имота в Бележника
  • Квадратура
  • 570 m2
  • Особености
  • С гараж / С паркинг / Обзаведен / Тухла, 72832710
Допълнителна информация:
Holding Group real estate има удоволствието да представи на своите клиенти изключително атрактивен имот с огромен потенциал на брега на морето. Намира се на първа линия в морската зона на гр. Каварна, в регулация със застроена площ от 570кв. м. и земя около сградата 1300 кв. м.
Представлява старинна каменна сграда на около 3 км. от центъра на гр. Каварна. Постройката е на разстояние 10 м. от плажа.
Сградата е подходяща за :
1. **Ресторант с изглед към морето**:
- Панорамни гледки: Крайбрежното разположение гарантира неустоим изглед към морето, което може да привлече много клиенти, търсещи романтична или спокойна обстановка.
- Уютна атмосфера : Каменната сграда предлага особен чар и уют, които могат да се подчертаят с подходящ интериор и декорация.
- Гастрономия : С наличието на пресни морски дарове, ресторантът може да предлага уникални и автентични ястия, които ще привлекат гастрономи от близо и далеч.
2. **Бутиков хотел**:
- Атмосфера : Каменната архитектура създава възможност за уникален и автентичен стил, който може да привлече туристи, търсещи нещо различно и специално.
- Локация : Близостта до плажа и прекрасната гледка могат да бъдат основен фактор за привличане на гости.
- Удобства : Включването на спа, ресторант на място, или организирани екскурзии до близките забележителности могат да добавят стойност на престоя на гостите.
3. **Семейна къща**:
- Простор и комфорт : Имотът предоставя достатъчно пространство за създаване на комфортен домашен уют с великолепни гледки към морето.
- Уединение : Макар и на 3 км от центъра на Каварна, имотът предлага спокойствие и уединение, като същевременно е достатъчно близо до всички необходими удобства.
- Възможности за развлечение : С плажа на само 10 метра от сградата, семейството може да се наслаждава на безброй часове на открито.
Този имот предлага уникална възможност за разнообразие от проекти, благодарение на своето изключително местоположение и старинна архитектура.
Код : 5126
Цена при запитване
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 0:14 на 12 август, 2024 год. Обявата е посетена 58 пъти
Брокер:
Диана Багерова

Личен телефон: 0879416333

Още оферти от Диана Багерова:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция ХОЛДИНГ ГРУП
ХОЛДИНГ ГРУП
град Варна, УЛ.ДЕБЪР 58

Офис телефони: 0879 308 333
Телефон: 0879416333

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: