Тук има 449 404 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Къща, област Русе, с. Батишница • 13 500 EUR • ID 86209507 — holmes.bg - [2]
16 Увеличи

Продава Къща област Русе, с. БатишницаID: 86209507

Виж на картата
13 500 EUR
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
  • Квадратура
  • 70 m2
  • Етаж
  • 1-ви
  • Особености
  • Гредоред, 86209507
Допълнителна информация:
Предлагаме на Вашето внимание едноетажна къща с много добра локация - на главната улица в хубавото село Батишница, община Две Могили!

Двора е РАВЕН и ПОДДЪРЖАН с площ по нотариален акт 930 кв. м. , а къщата е с площ от около 70 кв. м. ВЪРХУ МАЗА / под половината къща, външен вход/. Основи от дялан камък и тухлени здрави зидове. Партиди за ток и вода - действащи. Вътрешно разпределение: коридор, просторна кухня / трапезария в едно голямо помещение, вестибюл, хол, спалня с вътрешна баня/тоалетна към нея.

Имотът е за ремонт, но сградата е конструктивно здрава и с интересна стара архитектура - не се вижда на снимките поради дръвчетата, но уширението със заобленти орнаменти на лицето на къщата съвпадащо с вестибюла от вътрешната планировка - дава възможност за откриване на широк портален вход или просторна веранда, която да разкрие и открои лицето на къщата, като уникално по своя род, стил и уют. Задната част е подготвена за разширение на кухнята или прилепване на барбекю/беседка, гледаща към двора - просторна и слънчева градина - удобно за басейн и аранжиране, изграждане на допълнителни сгради.

Имота дава възможност за множество преустройства в модерен или класически стил, възможност за изливане на плоча благодарение на високите тавани и други удобства.

Тих и спокоен район, идеален за семейства, които търсят природа, спокойствие и уединение, и потенциал за създаване на нов дом според предпочетанията на новия собственик.

***Борова гора, плодородна почва.
***Архитектурно-религиозен паметник на културата е черквата'Св. Иван Рилски'/ 1898г. /
***Пещерата Орлова чука (на 13 км от селото)
***Язовир Баниска (на 15 км от селото).

Разстояние на 7 км южно от гр. Две Могили, на 2 км. от ЖП линията Г. Оряховица-Русе. Самия град Русе е на 43 км.

Селото съчетава природа и спокойствие, основно българско население, добре рпазположено и равно. Има ежедневен автобусен транспорт до градовете Две могили и Русе. На 2 км северозападно от селото се намира жп спирката Батишница с прелез.

Фирма КОМОР предлага на своите клиенти ПЪЛЕН КОМПЛЕКС ОТ УСЛУГИ: съдействие за финансиране на покупка ИЛИ строителство, правни консултации, застраховки, ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН, ПРОЕКТИРАНЕ И РЕАЛИЗИРАНЕ НА НОВО СТРОИТЕЛСТВО, ПОДГОТОВКА НА СТРОИТЕЛНА ДОКУМЕНТАЦИЯ И СЪДЕЙСТВИЕ С ДЪРЖАВНИТЕ ОРГАНИ, ИЗВЪРШВАНЕТО НА РЕМОНТНИТЕ ДЕЙНОСТИ и ОБЗАВЕЖДАНЕ ПО ПРОЕКТ - РЕАЛИЗИРАНЕТО НА ИНТЕРИОРНИЯ ПРОЕКТ И ДИЗАЙН НА СГРАДАТА до ключ!

Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 8:35 на 12 септември, 2024 год. Обявата е посетена 53 пъти
Агенция:
Агенция КОМОР ЕООД
КОМОР ЕООД
град Русе, ул. Николаевска 12, ет.4, офис 13

Офис телефони: 0893450453, 0876677595, 0876677484
Телефон: 0893450453

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: